vrijdag 22 juli 2011

garnier oogroller review + anti-wallen tips

Feesten tot diep in de nacht, de hele  nacht wakker liggen omdat je niet kan slapen, er om 11uur s’avonds nog eens achter komen dat je voor de volgende morgen een verslag moet inleveren of s’ochtends er vroeg uit moeten omdat je de ochtendkrant moet lopen. Een van deze dingen heb je vast wel eens meegemaakt.

En wat krijgen wij girls daarvan?
Het gevoel dat we inkunnenstorten, plotseling patsboem in slaap vallen in de bus, of we krijgen nergens zin meer in, we hebben geen fut meer om wat te doen.

Ja dat krijgen wij er ook van, maar dat is niet precies waar ik het vandaag over wil hebben,
ik dacht namelijk meer aan; wallen die tot op de grond reiken, er uit zien als een zombie, een combie ervan, of dat we de volgende dag zo moe zijn, dat we niet meer kunnen slapen en daardoor een grote kans hebben om weer  hetzelfde te krijgen als waar ik het net over had.
Een tijdje geleden had ik zo ook mijn wallen-dagen.
Dat was een tijd met veel stress en problemen, en aangezien wallen ook onder problemen vallen en voor nog meer stress zorgen, moest ik hier dus echt wat tegen doen.
In een folder van de etos had de garnier oogroller gezien, anti wallen, anti kringen met cafeïne. - Mm, het zal mij benieuwen of het helpt-  gelukkig was deze oogroller in de aanbieding, want normaal is hij best wel prijzig (€16.99). Ik had hem gekocht voor €9,50.

Heb je zelf ook wallen-dagen? Misschien ben je het wel helemaal zat om zelf producten uit te proberen, je wilt gelijk een poduct die werkt en waar is voor zijn geld. Daarom hier tips om er minder moe uit te zien, en een review over de garnier oogroller.

Garnier oogroller review.

Op de verpakking van het product staat:
combineert met de ultra-frisse massage roller de stimulerende werking van cafeïne met vochtafdrijvende werking van een massage voor het verminderen van wallen. verminderd het volume van de wallen in ca. 4 weken.

mijn mening;

in’s;
Ik was al snel tevreden over het product, de rollerbal, het silveren ballletje op de roller voelt koud aan, waardoor je al snel een fris gevoel krijgt.
Mijn wallen verminderden wel, het is dat ze ineens weg zijn, maar je merkte het verschil wel.
Ook voelde het, en zag het eruit alsof de huid onder je ogen werd strakgespannen.  Dit is zeker een pluspunt, want zo worden je wallen veel minder zichtbaar.
Er zit geen parfum in, dat voorkomt huid-irritatie.  (en rode-vlekken  als je  -net als mij- niet tegen parfum kan)
Na 2 maanden was hij pas voor de helft leeg, dus hij gaat lang mee.

out’s;
De rollerball voelt na een paar keer gebruikt te zijn niet meer zo koud aan, leg hem daarom soms in de koelkast, door de kou helpt het de wallen te verminderen.
De opmaak van het product zelf vind ik niet echt iets waarvan je denkt; wauw.  Het is gewoon simpel, groen en met het garnier-logo erop.
Ook is de roller best duur.

Conclusie:
Meer in’s dan out’s, dat moet wel goed zijn dus.
Het kost wat geld, maar dan heb je ook wat.
Als je hem vergelijkt met andere anti-wallen producten die nog veel duurder zijn, is dit wel echt een aanrader. Het verminderd de wallen en zorgt voor een fris gevoel.


Meer tips voor de wallen-dagen;

koude lepel tegen de wallen?  not done!
Ik had een keer van vriendinnen gehoord dat lepels uit de diepvries ook helpen tegen wallen, maar dit was –bij mij- niet het geval.
Het zorgde wel voor een frisser gevoel, en ook werd de huid net als bij de garnier-roller strakgespannen, maar de wallen leken wel groter te worden, de kringen werden ook meer zichtbaar, en dit willen we natuurlijk ook weer niet hebben.

Concealer. ( met of zonder lichtreflecterende deeltjes)
Een concealer helpt bij het wegwerken van de donkere kringen.
Stip het erop (smeren of lijnen trekken mag natuurlijk ook) en verdeel het over de donkere kringen door erover te deppen (door te deppen blijft het beter/langer zitten ) met je vingers of met een foundation-kwast.
de reflecterende deeltjes  weerkaatsen het licht, waardoor je een stralendere look hebt, en je huid niet te dof lijkt.

Blush
Zorg dat je een mooie perzikkleurige blush hebt, deze zorgt voor een frissere look.
en als je de blush op doet,  smile (:
zo komen je appelwangetjes mooi naar voren, en poeder je de blush precies op de goede plek (van je appelwangetjes tot net iets onder aan je slaap).
Je kunt ook een heel klein beetje aanbrengen op de rest van je gezicht, dit doe je zo;
doe de blush op je poederkwast, blaas er even overheen en veeg gewoon langs sommige plekjes, niet te veel en niet overal, want het moet wel natuurlijk lijken.

Ikzelf gebruik een blush van de HEMA (de bronzing highlighter), deze kost €5,50, ik gebruik deze omdat er verschillende kleuren in zitten, gebroken wit, licht(perzik)roze en donkerder(perzik)roze. 
Dit zorgt voor een nog frissere look.  – zie ook de foto -  


Wit oogpotlood.
Met een wit oogpotlood kan je bepaalde punten in je gezicht accentueren, denk aan; naast je neusvleugels, onder de wenkbrauwen, boven je cupidoboog, net iets onder je lippen en je waterlijn(het 'waterige' lijntje onder je ogen).  - zie ook de afbeelding -
Veeg de lijnen die je hebt getrokken een beetje uit.


Wenkbrauwen.
Door je wenkbrauwen worden je ogen optisch gelift, epileer ze dus mooi en werk ze als dat nodige is bij met een wenkbrauwpotlood of poeder.

Wimpers
Zorg voor een dikke laag zwarte mascara, en/of krul je wimpers met een wimperkruller, dit zorgt voor een open blik – je kan natuurlijk ook nog eyeliner gebruiken - .

Ik gebruik Max Factor False Lash Effect mascara. Ik vind dit echt een top mascara want hij is extra zwart, makkelijk aan te brengen en door het ‘best wel grote’  borsteltje met veel haartjes geeft het veel volume aan je look.


En het belangerijkste tip;
SMILE, wanneer je lacht valt het al veel minder op dat je er moe uitziet. Lachen is hèt middel tegen de wallen-dagen.


Hopelijk heb je nu heel wat minder moeite met je wallen dagen’
xoxo'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten